Walat Taha mest rekommenderad – efter ett halvår

Walat Taha. BILD: Husman Hagberg

På fredag har Walat Taha varit registrerad mäklare i sex månader – och har redan samlat på sig ett antal utmärkelser. På jämförelsesajten Reco blev han både tredje kvartalets mest rekommenderade mäklare och den mest trovärdiga, medan sajten Hittamäklare gav honom utmärkelsen Säljarfavorit vilken han behållit sedan augusti.

Walat Taha hittas hos Husman Hagberg i Uppsala, där han rivstartade den nya karriären. Att redan ha fått dessa utmärkelser säger han, i ett uttalande, verkligen vara otroligt roligt.

– Detta är mitt första kvartal jag jobbar som fastighetsmäklare, så jag hade inte några förväntningar på att få detta redan nu, men när jag såg att jag har blivit utnämnd till bland annat Sveriges mest trovärdiga samt rekommenderade mäklare så var känslan obeskrivlig.

Han tror att framgången beror på att han gör det lilla extra vid varje affär.

– Även vid trögare tider slutar jag inte kämpa. Jag vill stå för kvalitet genom hela processen och alltid vara tydlig och informerande. Vi är alla en köpare eller säljare någon gång, och jag försöker alltid vara den mäklare jag själv skulle vilja ha hjälp av, och lita på, säger Walat Taha.

Husman Hagberg skriver i en kommentar att de ”ser fram emot att följa Walats fortsatta mäklande på Uppsalas intressanta bostadsmarknad”.