Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har anställt Tony Dommartine som försäljningschef. Det är en nyinrättad roll med ansvar för att utveckla ledarskap, kundupplevelse och försäljningsprocess.

Tony Dommartine. BILD: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tony Dommartine kommer i rollen att arbeta i nära samarbete med franchisetagare och länsförsäkringsbolag.

– Det känns spännande att få ansluta till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling mitt i en expansiv fas där företaget växer snabbast i branschen. Med stark lokal förankring, hög kundnöjdhet och ett välkänt varumärke finns alla förutsättningar att fortsätta ta marknadsandelar, säger han själv i ett uttalande.

Närmast kommer Tony Dommartine från Fastighetsbyrån där han verkat som både mäklare, franchisetagare, regionchef och vice vd.

– Tony har en värdefull kombination av branscherfarenhet, affärsförståelse och uppskattat ledarskap. Tillsammans med sitt driv och mod kommer han att få en viktig roll i vår strävan mot att bli branschledande, kommenterar vd Marcus Svanberg.