Tony Dommartine ny försäljningschef på Länsfast

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har anställt Tony Dommartine som försäljningschef. Det är en nyinrättad roll med ansvar för att utveckla ledarskap, kundupplevelse och försäljningsprocess.

Tony Dommartine. BILD: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tony Dommartine kommer i rollen att arbeta i nära samarbete med franchisetagare och länsförsäkringsbolag.

– Det känns spännande att få ansluta till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling mitt i en expansiv fas där företaget växer snabbast i branschen. Med stark lokal förankring, hög kundnöjdhet och ett välkänt varumärke finns alla förutsättningar att fortsätta ta marknadsandelar, säger han själv i ett uttalande.

Närmast kommer Tony Dommartine från Fastighetsbyrån där han verkat som både mäklare, franchisetagare, regionchef och vice vd.

– Tony har en värdefull kombination av branscherfarenhet, affärsförståelse och uppskattat ledarskap. Tillsammans med sitt driv och mod kommer han att få en viktig roll i vår strävan mot att bli branschledande, kommenterar vd Marcus Svanberg.