Sofia Edelstam. BILD: Esny

Mäklarföretaget Eklund Stockholm New York har rekryterat Sofia Edelstam som ny CFO. Detta då de enligt ett uttalande vill ”säkerställa att planerna på att utveckla verksamheten de kommande åren har de bästa förutsättningarna”.

– Bostadsmarknaden har haft några tuffa år och så även vi. Stolt över att vi har ägare som vågar satsa, fortsätta förnya och ytterligare förbättra branschens främsta fastighetsmäkleri. Som ett led i vårt fortsatta arbete har vi nu förmånen att rekrytera Sofia Edelstam som en viktig pusselbit i vår fortsatta resa, säger Sandra Kinge, CEO Eklund Stockholm New York.

Sofia Edelstam har tidigare varit managementkonsult, redovisningschef, ekonomichef och – fastighetsmäklare.

– Jag ser fram emot att vara en del av den spännande utvecklingen, säger hon själv.