Per Stenmark. BILD: Husman Hagberg

Realtorgroup Europe AB, moderbolag till fastighetsmäklarkedjan Husman Hagberg, rekryterar Per Stenmark till styrelsen.

Per Stenmark är sedan tjugo år verksam som mäklare och sedermera franchisetagare hos Husman Hagberg, och även utbildad jurist. Han säger i ett uttalande att han ser fram emot uppdraget med stor tillförsikt.

– Jag hoppas att jag genom min erfarenhet och kompetens som aktivt verksam fastighetsmäklare inom såväl nyproduktionsområdet som den mer traditionella andrahandsmarknaden på ett konstruktivt sätt ska kunna bidra till affärsutveckling och fortsatt framgång för kedjan.

Koncernchefen Lennart Hagberg säger att Husman Hagberg ända sedan grundandet för 22 år sedan arbetat med en extern styrelse.

– Till skillnad från många branschkollegor som endast haft interna representanter. Denna strategi har varit till stor nytta för kedjans snabba tillväxt. För första gången väljer vi nu att rekrytera internt och är glada att få presentera en person med den absolut bästa yrkeskompetensen. Per Stenmark kommer att komplettera övriga styrelsen på ett utmärkt sätt.