Esny förstärker med Petra E von Krusenstierna

Petra E von Krusenstierna. BILD: Esny

Efter att ha varit verksam som mäklare på Östermalm, Lidingö och i norrort sedan 2012 går nu Petra E von Krusenstierna till Eklund Stockholm New York. Innan fastighetsmäkleriet har hon också drivit bolag i modebranschen och arbetat som headhunter.

– Efter ett antal år i branschen var det dags för mig att ta nästa steg i min utveckling och teamet på Eklund Stockholm New York passar mig väldigt bra. Känns fantastiskt att kunna erbjuda mitt nätverk varumärket och vårt moderna arbetssätt, säger hon själv i ett uttalande.

Petra E von Krusenstiernas fokus blir Östermalm vilket faller sig naturligt för henne då hon är uppvuxen vid Karlaplan.

Christian Colfach, COO på Esny, säger att han länge haft drömmen om att få arbeta med henne.

– Att hon nu med sin gedigna bakgrund och kompetens blir en del av teamet är lyxigt för oss och för våra kunder.