Nya publikrekord hos Hemnet

Vecka 33 slogs två rekord hos bostadssajten Hemnet, rapporterar de i ett utskick. Den veckan var besökarna 3 581 000 till antalet, en ökning med två procent sedan det senaste rekordet i maj. Och besökarna tillbringade mer tid än någonsin – 1,4 miljoner timmar, en ökning med fyra procent sedan rekordet vecka 19.

– Vi har haft stort fokus på att förbättra vår tjänst vilket bidrar till fler besökare som stannar längre. Vi har bland annat jobbat med rekommendationer och skapat nya verktyg för bostadssäljare, säger Erik Segerborg, produktchef på Hemnet, i ett uttalande.

Talespersonen Staffan Tell menar att det under hela året synts tecken på en piggare bostadsmarknad.

– Prisförväntningarna har ökat och budgivningarna hettat till. Det är intressant att notera att även det generella intresset för bostadsmarknaden nu ligger på en ny rekordnivå.