Bohållplats – nytt koncept för den mellan sälj och köp

BILD: Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter har konstaterat att ett av de största orosmolnen vid en bostadsaffär är att tvingas flytta ut innan man får flytta in.

Som en lösning på detta har de tagit fram vad de kallar Bohållplats i området Fabriksparken i Sundbyberg. Genom Bohållplats kan säljaren hyra en färdigmöblerad lägenhet i området tills den nya lägenheten är inflyttningsklar.

– Det här är en produkt som fyller ett minst sagt skriande behov, men som hittills varit svår att realisera. Som en mångsidig fastighetsägare och -utvecklare – bland annat med både hyresrätter och bostadsrätter i vår repertoar – känns det helt rätt att vara först ut på marknaden med att erbjuda bohållplatser, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter, i ett uttalande.

Skandia menar att bohållplatsen, vilken utformats för att ha en bas som passar de flesta, också ger kunden chansen att lära känna sitt nya område i förtid.