Egen ö finns till salu i Bohuslän

Den som alltid har drömt om en egen ö har nu chansen i Bohuslän. Där, strax söder om Strömstad, 500 meter från Rossö, ligger den över 50 000 kvadratmeter stora holmen med både klippor, sandstrand och brygga. Utsikten mot Kosterhavet ingår också i priset, som ligger på 19,8 miljoner kronor.

BILD: Svensk Fastighetsförmedling

Huset i sig är 70 kvadratmeter stort, med en inredd vind om 42 kvadratmeter och ”äldre charm”. De tre sovrummen ligger på vinden medan nedervåningen består av kök, badrum, matsal och vardagsrum. Dessutom finns gäststuga och ett antal uthus på ön, som har en egen brunn.

BILD: Svensk Fastighetsförmedling

Det enda sättet att se huset är genom privat visning. Mäklaren Leif Fourong på Svensk Fastighetsförmedling, som håller i försäljningen, säger till tidningen Bohusläningen att det redan finns intressenter.

– Jag har haft visning häromdagen.

Han tror att det är den vackra miljön och att det är ”väldigt rent” som tilltalar spekulanter.

– Det är en unik möjlighet där man kan vara i lugn och ro och samtidigt ha nära till de andra öarna. Hade jag själv haft möjligheten och pengarna hade jag lagt ett bud, säger han till Bohusläningen.

Läs mer och se alla bilder här.