Ytterligare en flådig kåk på klicktoppen

Hemnetsurfarna får inte nog av lyx. Denna gång är lyxen kryddad av att det aktuella huset ägs av profilen och entreprenören Leif Ivan Karlsson, som vid tillfälle gått ut i pressen och hävdat att eventuella köpare kan få behålla möblerna, spriten i baren och att han och frun ska flytta in i en husbil. Resultat: Raka vägen upp på Hemnets klicktopp.

Fjärrstyrd guldgrind för entré. BILD: Fastighetsbyrån

Det handlar om 45-miljonersvillan Örnberget, eller Chateau Eagle Mountain med en något mer internationell doft, vid Tullingesjöns kant. 22 rum, 700 kvadratmeter, pool med vattenfall och krokodil samt bubbelpool i sovrummet är några av de lockande detaljer huset ståtar med.

Uteplats med pool, vattenfall och krokodil. BILD: Fastighetsbyrån

Den ansvariga mäklaren Markus Martinsson på Fastighetsbyrån säger till Hemnet att villan väckt stor uppmärksamhet.

– Det tog inte många minuter innan dagspress ringde och intervjuade mig. Jag förstod från första sekund att Örnberget skulle bli en uppmärksammad försäljning.

I beskrivningen av huset får den hugade bland annat veta att det på den makalöst vackra stenlagda baksidan ”ryms fler bilar än Ni någonsin behöver” och att ”lyx, guld och livsglädje är ledord” för fastigheten.

Med lite tur kan porträtten av Leif Ivan och hans fru bli dina. BILD: Fastighetsbyrån

– En köpare kan förvänta sig lyx och ett unikt boende garanterat ingen i deras närhet har. Det ståtliga vattenfallet som forsar ner i poolen är bara en av många fantastiska upplevelser, säger Markus Martinsson till Hemnet.

Läs mer och se alla bilder här.