Bjurfors Göteborg har rekryterat Jonas Berglund som ny försäljningschef. Han har över tio års erfarenhet av branschen och har tidigare drivit kontor för bland annat Länsförsäkringar fastighetsförmedling och Fastighetsbyrån.

Jonas Berglunds uppgift blir att tillsammans med övriga försäljningschefer arbeta med Bjurfors expansionsplaner i Västsverige. Han har tidigare löpande arbetat med kontorsutveckling samt coachat mäklare och det blir hans uppdrag även där.

– Jonas spetskompetens i att utveckla mäklare och kontor passar perfekt i vår satsning. Vi vill utveckla våra befintliga kontor och våra mäklare, samt expandera vår verksamhet i Göteborgsregionen, Halland och Västra Götaland, säger Sven-Erik Kristensen, regionchef för Bjurfors Göteborg, i ett uttalande.

Det, och att expandera med nya kontor, är en del i satsningen att flytta fram positionerna ytterligare i området och bli det ledande mäklarföretaget.

Jonas Berglund själv säger att han ser fram emot att vara med på resan.

– Jag är otroligt taggad och tacksam för möjligheten att få hjälpa till att utveckla regionens bästa mäklarorganisation. Jag brinner för att utveckla individer och team.

Jonas Berglund. BILD: Bjurfors