Guldhemmet – ny gala för bostadsbranschen

Hemnet lanserar en ny exklusiv bostadsgala för branschen den 5 mars nästa år. Vinnarna baseras både på Hemnetsiffror och jurybeslut, och får ett specialdesignat pris.

Nu drar Hemnet igång en ny och exklusiv gala för bostadsbranschen – Guldhemmet. Galan kommer att uppmärksamma både fastighetsmäklares och bostadsutvecklares starkaste insatser och främsta profiler.

En del av priserna baseras på Hemnets egna data, till exempel över vilka mäklare som sålt mest, medan andra pristagare utses av en jury branschrepresentanter.

– Hemnet har en roll i majoriteten av de bostadsköp och försäljningar som sker i Sverige och nu vill vi använda all den kunskap och data vi har för att uppmärksamma bostadsbranschen på ett lite nytt sätt. Guldhemmet kommer att hylla alla de som varje dag arbetar hårt för att uppfylla människors bostadsdrömmar och ge landets fastighetsmäklare och bostadsutvecklare den uppmärksamhet de förtjänar, säger Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet, i ett uttalande.

Specialdesignat pris till vinnarna

300 gäster kommer att bjudas in till Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm den 5 mars 2020, och priset består av ett hus i mässing designat av Note Design Studio.

Drygt hälften av biljetterna är öronmärkta för de nominerade samt specialinbjudna gäster. De resterande cirka 150 biljetterna kommer att finnas till försäljning med början i september i år.

– Guldhemmet ska var mer än en gala och en glittrande kväll – genom nomineringar och vinnare blir det ett sätt att lyfta och prata om goda insatser bland mäklare och bostadsutvecklare året om. Vi vill att Guldhemmet ska bli en samlande kraft för hela branschen, inte bara för dem som får plats på Vinterträdgården, säger Cecilia Beck-Friis.

Mer information kommer att finnas på guldhemmet.se som lanseras fullskaligt den 3 september. Då kommer också information om hur nomineringarna går till.