Fastighetsprofil till Serneholt Estate

Efter att Serneholt Estate i Spanien gått från tre till sex kontor på ett halvår förstärks nu bolaget med fastighetsprofilen Per Berggren.

Han går in som ägare i bolaget med 25 procent och tar med sig erfarenhet från bland annat Fabege, Jernhusen, Castellum och Slättö.

Per Berggren och Fredrik Serneholt. BILD: Serneholt Estate

Tanken är att expandera i takt med att antalet svenskar som köper bostad i Spanien ökar, samtidigt som de ser allt fler också från andra EU-länder. Grundarna Fredrik och Linda Serneholt såg tidigt ett större behov än bara en bostad hos sina kunder – till exempel att hitta rätt försäkringsbolag, en skola till barnen och ett socialt sammanhang i ett nytt land.

Detta helhetsgrepp var det som lockade Per Berggren.

– De har framgångsrikt lyckats kombinera lokal kunskap med en stor passion för fastigheter och vilja att på riktigt skapa bra liv för människor. Jag ser en stor potential i bolaget och har följt hur Fredrik och Linda genom att alltid sätta kundens behov först lyckats skapa en modell som blivit väldigt framgångsrik, säger han i ett uttalande.

Han kommer att bli en aktiv ägare som arbetar med strategiska frågor och affärsutveckling.

– Serneholt Estate är i en stor expansiv fas och med Per Berggren i vårt team kan vi nu höja blicken ytterligare och taktiskt växa vår affär, säger Fredrik Serneholt, vd.