Universumpris till Cecilia Calson

I torsdags hölls Universum spring awards 2019 på Scandic Foresta i Stockholmsförorten Lidingö. Galan handlar om att uppmärksamma de företag och personer som anstränger lite sig extra för att bygga employer branding.

En av vinnarna var Cecilia Calson, HR-chef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Hon tog hem priset som årets personaldirektör, en titel hon fick dela med Richard Orgård från Securitas.

– Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings långsiktiga mål är att bli branschledande, vilket skapat stolthet och en positiv anda i hela organisationen. Vår employer branding-strategi ska verka inifrån och ut, med gott ledarskap, starka värderingar och arbetsglädje som grundpelare. Detta prestigefulla pris indikerar att vi är på rätt väg, säger Cecilia Calson själv i ett uttalande.

Viktiga kriterier för priser på galan är en tydlig strategi för rekrytering och att det finns spännande utvecklingsmöjligheter. Cecilia Calson vann enligt motiveringen för att hon ”har en förmåga att engagera både ledning och medarbetare”.