Gustav Larsson Sveriges mest trovärdiga mäklare

Gustav Larsson på Husman Hagberg i Haninge är Sveriges mest trovärdiga mäklare. Det visade sig när rekommendationssajten Reco samlade sina omdömen för första kvartalet i år.

– Jag tror att trovärdighet är A och O för en mäklare. Vi får förtroendet att hantera våra kunders livs största affär och då är det verkligen ärlighet och förtroende som gäller, säger Gustav Larsson själv i ett uttalande.

Han har dessutom i skrivande stund 4,9 av 5 i betyg på sajten, grundat på 35 omdömen.

– Båda sakerna hänger ihop. Jag är alltid ärlig mot kunden, drar aldrig till med en försäljningssiffra som kunden blir glad av att höra bara för att få in uppdraget. Då har jag istället en rak och öppen dialog med kunden om vilket värde som är rimlig och som jag vet går att få ut på marknaden.

Gustav Larsson är mycket glad över kundernas fina betyg.