Kristian Ceylan Sveriges mest rekommenderade mäklare

Kristian Ceylan från Svensk Fastighetsförmedlings Jönköpingskontor är Sveriges mest rekommenderade mäklare första kvartalet i år.

Det rapporterar rekommendationssajten Reco efter att ha gjort en tio i topp över vilka som rekommenderats av både köpare och säljare.

Svensk Fastighetsförmedling är naturligtvis mycket stolta över sin medarbetare och frågade själva hur han får så nöjda kunder.

– Kommunikation och proffsig hantering gör att kunder blir nöjda. Att vara påläst och aktiv på visning är viktigt, och förståelsen för att människor uppskattar tydlighet och tät kommunikation. Ett samtal eller sms tar inte många sekunder men det gör att kunderna känner sig involverade och informerade, blev svaret.

Faktum är att Svensk Fastighetsförmedling lagt beslag på häften av platserna på Recos mäklartopplista.

Efter Kristian Ceylan kommer Gustav Sandberg, också han från kontoret i Jönköping, på andra plats. Malin Fingal från Norrköpingskontoret tog femteplatsen, Jens Bergenström från Borlänge åttondeplatsen och Tommy Nordström från kontoret i Kungsbacka avslutar kvintetten med sin tionde plats.