Cecilior öppnade Länsfast i Landskrona

Förra veckan slog Länsförsäkringar Fastighetsförmedling upp portarna i Landskrona. Bakom den nya bobutiken ligger mäklarna Cecilia Grahn och Cecilia Lindh – en duo med stor lokalkännedom som tror på ökad inflyttning.

– Kommunen har satsat stort på att erbjuda en hållbar och attraktiv boendemiljö, bland annat genom utbyggnaden av Norra Borstahusen och Karlslundsområdet. Kombinationen av ett gynnsamt geografiskt läge och en lägre prisnivå jämfört med andra närliggande städer gör att många visar intresse för att bo i Landskrona just nu, säger Cecilia Grahn, franchisetagare.

Ökad inflyttning från övriga Skåne i kombination med nyproduktion har bidragit till tillväxten på Landskronas bostadsmarknad.

Cecilia Grahn och Cecilia Lindh, med över 20 års gemensam erfarenhet av mäkleri i staden, vill bidra med lokal expertis i den nya satsningen.