Hemnetbesökarna fantiserar om mångmiljonvåning

Senaste veckans mesta klickmagnet på Hemnet var en våning på Östermalm. Eftersom prislappen ligger på 60 miljoner kronor finns det viss anledning att tvivla på hur många av besökarna som egentligen skulle ha råd med den.

BILD: Lagerling

Det handlar om en tvåvåningslägenhet bredvid Oscarskyrkan med två terrasser och fri utsikt över Stockholm. Sju rum, 303 kvadratmeter och byggd på taket till en 1800-talsbyggnad på Linnégatan.

BILD: Lagerling

– Det unika med den här våningen, förutom att den håller absolut högsta nivå när det gäller material, teknik och utförande, är att den är påbyggd som en villa uppe på taket. Sedan har man dessutom en förening med en fantastisk ekonomi och 0 kronor i månadsavgift som grädde på moset, säger Richard Lagerling som förmedlar våningen, till Hemnet.

Se annonsen och alla bilder här.