De toppade hos ERA 2018

De två mest framgångsrika mäklarna hos ERA under 2018 var Helene Antonsson från ERA Dala Fastighetsförmedling i Borlänge och Martin Strömberg från ERA Garnisonen i Borås.

Martin Strömberg.

Martin Strömberg tog hem årets högsta försäljningsprovision och säger i ett uttalande att det känns bra att få ett kvitto på att han gör ett bra arbete.

– Det som känns extra roligt är att jag får in en hel del uppdrag genom referenser, vilket ju bör innebära att kunderna gillar mitt arbetssätt.

Han blev mäklare för att han gillar den sociala biten och tycker att mäklaryrket är den perfekta kombinationen av ekonomi, bostäder och affärer – och att träffa människor.

”Tillgänglighet och glädje”

– Jag arbetar med tillgänglighet och glädje. Det blir mycket skratt, det känns viktigt att det ska vara roligt, säger han.

Helene Antonsson.

Helene Antonsson hade både flest sålda bostäder och nöjdast kunder och tror att det beror på att hon är en arbetsmyra.

– Jag försöker förstå kundernas behov, är väldigt tillgänglig och vill hela tiden bli bättre. Det känns givetvis jätteroligt med båda priserna och jag är otroligt glad att ha fått så mångas förtroende att hjälpa till med deras bostadsaffärer, säger hon.

Ytterligare tretton priser delades ut, bland annat till Lena Sjöberg från ERA Kungälv som blev årets mäklarassistent, och Filip Scepanovic från Göteborgskontoret som blev årets rookie.