Sekelskiftesvilla i Örebro först att klickas mest

Ett Bullerbyhus i Örebro blev mest klickat. BILD: Mäklarhuset Örebro

Årets första vecka var det en röd sekelskiftesvilla med vita knutar i Örebro som klickades mest hos Hemnet. Kanske inte konstigt eftersom en tidigare undersökning de gjort visade att nästan hälften av alla som svarade föredrog bostäder byggda mellan 1870 och 1929.

Där passar denna kåk in perfekt med byggår 1909 och åtta rum fördelade på 195 kvadratmeter som mest ser ut att höra hemma i Bullerbyn.

BILD: Mäklarhuset Örebro

– Sekelskifteskaraktären är väldigt tilltalande, samtidigt som villan är smakfullt inredd med fina materialval. Sedan ligger villan också på en väldigt bra adress i Örebro, säger Peter Sjölinder på Mäklarhuset som förmedlar villan.

Utropspris är 6 750 000 kronor

Se hela annonsen här.