I dag slår Nordens största inredningsmässa, Formex, upp portarna på Stockholmsmässan i Älvsjö. 750 utställare, 20 000 besökare och 650 medierepresentanter beräknas finnas på plats och fylla mässans samtliga hallar.

Zandra Rhodes. BILD: Gustav Kaiser

Bland höjdpunkterna räknas Zandra Rhodes, 78-åringen som klädde både prinsessan Diana och Freddie Mercury och i år firar 50 som designer. Hon står för den färgsprakande utställningen på entrétorget, till brädden fylld av memorabilia och inspirerad av hennes eget hem.

Den som vill skåda framtiden får hjälp av två berömda trendanalytiker, Li Edelkoort och Edouard Keller, som båda kommer att föreläsa.

Dessutom workshops, klimatsmarthet, färgtrender, juridik, pop up-shop och för den som inte riktigt orkar mer, yoga.

Formex håller på till och med fredag. Se hela programmet här.