Adrian Javaher i Uppsala mest rekommenderade mäklare

För första gången har omdömessajten Reco.se tagit fram en topplista över landets tio mest rekommenderade mäklare. Den som kom ut på topp var Adrian Javaher på Fastighetsbyrån i Uppsala.

Toppbetyg för Adrian Javaher hos Reco.se.

– Att mina kunder rekommenderar mig är självklart viktigt för mig. Rekommendationerna ger mig en ärlig uppfattning om vad mina kunder tycker och tänker om mig och mitt arbetssätt. Jag får möjlighet att utvecklas och finslipa mig själv så att jag ständigt blir bättre och kan överträffa mina kunders förväntningar, säger han själv i ett uttalande.

Valet av mäklare är viktigt eftersom bostadsaffärer ofta är bland de största man gör i livet, och nuförtiden kan man få hjälp av andra människors omdömen. Datan som Reco.se tagit fram bygger på de mäklare som fått flest rekommendationer under juli-september 2018.

– För att ge en så uppriktig bild av verkligheten som möjligt är det både mäklarnas köpare och säljare som lämnar omdömen. Det innebär att man som konsument får en mer omfattande bild av varje mäklare, säger Tobias Basilius, vd på Reco.se.

I urvalet ingår samtliga mäklare på Fastighetsbyrån, Svensk Fastighetsförmedling, Erik Olsson, Husman Hagberg, MOHV, Svenska Mäklarhuset, Våningen & Villan samt delar av mäklarkåren inom Skandiamäklarna, Notar, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Mäklarringen, Mäklarhuset, Svenska Mäklarhuset. Därtill varumärken med enstaka mäklarkontor.

Källa: Reco.se