Mäklarringen tar sig an Kap Verde

Mäklarringen har slagit upp portarna på Kap Verde och erbjuder skandinaver en ny investeringsmodell som tidigare varit populär i flera andra europeiska länder.

Modellen går ut på att den som investerar i en bostad garanteras fem veckors nyttjande per år, och resten av tiden hyrs den ut enligt så kallad hotell management – med hög garanterad avkastning.

– Vi är mycket glada att få öppna kontor på Kap Verde med den ny attraktiv investeringsmodell. Kap Verde har goda framtidsutsikter och är en expansiv marknad vi tror mycket på, säger Michael Mati, försäljningschef på Mäklarringen.

Mäklarringen öppnar i Kap Verde.

Det kommer att finnas både hotellrum, hotellägenheter och villor att tillgå, vilka samtliga ligger i femstjärniga resorts på stranden.

– Det finns ett signerat samarbetsavtal med världens största researrangör Tui som under de nästkommande tre åren har bokat 57 procent av alla rum på de resorts vi representerar. Detta resulterar i en garanterad avkastning, säger Daniel Lundström på Mäklarringens nya kontor i Kap Verde.

Kap Verde ligger i höjd med karibien och har 24-28 grader året om.