HusmanHagberg satsar i Bohuslän

Elin Bergman och Ludvig Jakobsson är franchisetagare på nystartade HusmanHagberg Bohuslän.

HusmanHagberg fortsätter att expandera och öppnar nu kontor i Bohuslän. Franchisetagare är Elin Bergman och Ludvig Jakobsson som båda kommer från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Tanum.

– För oss är det viktigt att man anpassar arbetet efter varje kunds unika behov och har ett engagemang utöver det vanliga. Vi kände igen oss i HusmanHagbergs sätt att både måna om kunden och affären. De sa vid ett möte att ”vi börjar där andra nöjer sig” och det är precis så vi känner, säger Elin Bergman.

– Vi vill kunna erbjuda en mäklartjänst i framkant, med lösningar som förenklar människors vardag. Ett exempel är att våra kunder nu enkelt kan boka oss på nätet, när de själva har tid, tillägger Ludvig Jakobsson.