Mäklare Catharina Öystilä till HusmanHagberg Luleå

– Jag är född och uppvuxen i fantastiska Luleå. I unga år flyttade jag till Stockholm och kom att arbeta där under 16 års tid, mestadels på bank. 2001 registrerades jag som fastighetsmäklare och 2002 flyttade jag hem till Luleå igen och började jobba på min fars mäklarföretag. Jag tog över företaget 2003 och 2008 gick vi över till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och där har jag jobbat de senaste 10 åren, berättar Catharina.

– Att vara fastighetsmäklare och delaktig i den största affären i många människors liv är ett stort privilegium. Hög kundnöjdhet och att leverera en trygg affär är en självklarhet för mig och har lett till många goda rekommendationer. Många av mina försäljningar består av återkommande kunder, vilket är det bästa betyget man kan få. Jag har följt HusmanHagberg sedan starten i Luleå och följt företagets framgångsresa. Därför känns det extra roligt och spännande att själv få möjligheten att jobba inom HusmanHagberg och ser fram emot många lyckosamma affärer tillsammans med mina nya kollegor, fortsätter Catharina.

– Vi är enormt glada och stolta över Catharinas beslut att vilja börja arbetar hos oss på HusmanHagberg Luleå/Boden. Med Catharinas breda och långa erfarenhet inom fastighetsmäklarbranschen ser vi fram emot ett givande och långt samarbete med en av Luleås mest kända och välrenommerade mäklare. Tillsammans kommer vi att utmana konkurrenterna, säger Tommy Jonsson, kontorschef och delägare HusmanHagberg Luleå/Boden.