Peder Ledin från Boden är Årets mäklare – igen

Peder Ledin, Fastighetsbyrån

För andra året i rad vinner Peder Ledin från Boden titeln som Årets mäklare på Fastighetsbyrån och placerar sig i absoluta försäljningstoppen i branschen. Under 2016 förmedlade Peder Ledin 167 stycken bostäder och hade provisionsintäkter på 9,2 miljoner kronor. Förutom intäkter krävs hög kundnöjdhet för att kunna få utmärkelsen Årets Mäklare.

Peder Ledin är mäklare och franchisetagare på Fastighetsbyrån i Boden. Han har länge varit en av Fastighetsbyråns toppmäklare och 2016 blev han Fastighetsbyråns bäst säljande mäklare för första gången. 2017 upprepade han bedriften. Under året gjorde han 167 stycken bostadsaffärer och hade provisionsintäkter på 9,2 miljoner kronor. Nytt för i år är att det även krävs hög kundnöjdhet, utifrån den enkät som skickas till alla säljare och köpare, för att kunna få titeln.

– Peder ligger år efter år på väldigt höga försäljningsnivåer och det är väldigt imponerande att bli Årets mäklare två år i rad. I år har vi även lagt till krav på en hög kundnöjdhet för att kunna vinna titeln. Peder har väldigt nöjda säljare och är även känd för att ta hand om sina köpare på ett väldigt uppskattat sätt. Det är roligt att se att fokus på kvalitet och nöjda kunder lönar sig, säger Johan Engström, vd på Fastighetsbyrån.

– Det känns väldigt roligt att få bli Årets mäklare i år igen och mycket handlar om att hålla aktiviteten uppe. I en lite trögare marknad, som vi haft under delar av 2017, blir mäklarens roll ännu viktigare. Behovet av att byta bostad finns alltid och min uppgift blir då att se till att säljare och köpare kan mötas, säger Peder Ledin, Årets mäklare och franchisetagare och mäklare på Fastighetsbyrån i Boden.