Ted Federmann till HittaMäklare och Booli

HittaMäklare utökar säljteamet genom att rekrytera Ted Federmann. Ted har tidigare arbetat på Hemnet, och kommer närmast från en roll där han drivit eget säljbolag med mäklare som målgrupp.

– Jag har följt HittaMäklare och Boolis framfart under en längre tid och imponerats av företagets digitala höjd. Jag är jätteglad för förtroendet och ser fram emot att jobba för en ännu bättre bostadsmarknad, säger Ted Federmann.

Intresset för HittaMäklare och Boolis plattform ökar stadigt bland både användare och mäklare. HittaMäklare har under 2017 utökat personalstyrkan med 4 nya roller och ökat trafiken med över 40 procent.

– Det känns otroligt kul att Ted nu arbetar hos oss. Med sin gedigna erfarenhet och breda kontaktnät i mäklarbranschen är han ett värdefullt och viktigt tillskott, säger Sebastian Wickert, Chef på HittaMäklare och mäklaransvarig på Booli.