Bromma Boardwalk nytt uppdrag för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling fortsätter satsningen på förmedling av nyproducerade bostäder. När bostadsutvecklaren SSM inleder planering och uppförande av 272 nybyggda lägenheter i projektet Bromma Boardwalk får företaget i uppdrag att fungera som länk mellan SSM och bostadsköparna. Säljstart planeras till oktober med preliminärt tillträde under 2020.

Lägenheterna kommer att byggas 40 meter över marken ovanpå ett tidigare kontorshus längs Bällstaån intill Sundbybergs centrum. Med stora terrasser, milsvid utsikt och närhet till såväl strandpromenad och kommunikationer är målsättningen att projektet ska bli ett multiurbant boende för moderna bostadsköpare. Under oktober inleds Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag att förmedla lägenheter i storleken 1-5 rum och kök.

– Att både Bromma och Sundbyberg är populära platser att bo på märks tydligt. Redan nu har över 2 000 personer anmält intresse för att bo i Bromma Boardwalk. På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling satsar vi stort på nyproduktionsområdet. När vi nu fått förtroendet att förmedla detta prestigeprojekt är det ett kvitto på att arbetet fortsätter ge resultat. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med SSM och att få inleda processen med att möta kunderna, säger Tobias Sandseth, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Bromma.

– Efter tidigare lyckade samarbeten så var Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Bromma ett givet val för Bromma Boardwalk. De har en kombination av professionellt bemötande, god lokalkännedom och hög servicenivå genom hela processen. Precis så vill vi uppfattas i kontakten med våra kunder, säger Rikard Kvist, projektledare Marknad och Försäljning på SSM .