Panghus rekryterar försäljningschef

PanghusPanghus rekryterar Cecilia Bergqvist som tillträtt som försäljningschef. Cecilia kommer närmast ifrån den välrenommerade mäklarbyrån Eklund Stockholm New York och har en gedigen och bred erfarenhet inom fastighet.

I rollen som försäljningschef kommer Cecilia ha ansvar för försäljningen av Panghus nyproduktionsprojekt samt till viss del även marknadsföring och ingå i företagets ledningsgrupp. Cecilia kommer ta fram nya processer för den försäljning som sker inhouse, vara länken mellan externa mäklare och köpare för de projekt som läggs ut externt till försäljning samt säkerställa en fortsatt hög kvalité gällande försäljningsprocessen.

– Panghus framgångssaga är ett faktum och det känns otroligt roligt att få vara med på denna expansiva resa. Företaget andas positivitet med ett högt tempo och jag får möjligheten att arbeta med det jag älskar, försäljning och fastigheter! Vår slutprodukt håller mycket hög kvalité och när jag fick höra om företagets visioner, mål och satsningar var mitt val självklart, det finns ett sådant varmt värde i husproduktion som tilltalar mig, säger Cecilia.

De första projekten i pipline är Fullerö Hage i Uppsala samt Jursta Hage i Bro samt planering av säljsläpp för etapp 3 i redan etablerade Klinta Allé, Trosa. Utöver dessa projekt ligger även fokus på att sprida ordet om Panghus och våra hus i sociala medier.

– Att få över Cecilia hit till Panghus känns helrätt och jag är otroligt glad över vår rekrytering. Cecilia kommer kunna bidra med mycket och med hennes engagemang och erfarenhet är jag mer än säker på att vi kommer fortsatt nå våra mål gällande försäljningar av Panghusprojekt, säger Johan Magnusson, vd.