Peeter Pütsep invald i Mäklarhusets styrelse

PeeterPutsepMäklarhusets bolagsstämma utsåg igår Peeter Pütsep som ny ledamot i Mäklarhusets styrelse. Peeter har lång erfarenhet från fastighetsmäklarbranschen, bland annat från sin tidigare roll som vd för Svensk Fastighetsförmedling.

– Vi är mycket glada över att välkomna Peeter till Mäklarhusets styrelse. Mäklarhuset har en tydlig ambition att växa och ta marknadsandelar. I det arbetet kommer Peeters erfarenhet av att driva och utveckla en av Sveriges största fastighetsmäklarkedjor att vara mycket värdefullt, säger Mäklarhusets styrelseordförande Olle Andersson.

– Branschen befinner sig i en spännande och samtidigt utmanande fas där digitaliseringen successivt ritar om mäklarens uppgift och hur vi köper och säljer bostäder. Mäklarhuset är en snabbfotad och digitalt tänkande kedja som står väl rustad att möta framtiden med nya innovativa lösningar. Mot den bakgrunden ska det bli både roligt och spännande att stötta Mäklarhuset i kedjans tillväxtarbete, säger Peeter Pütsep.

Utöver Peeter Pütsep valde bolagsstämman igår även Lena Fridlund Danielsson som ny ledamot i Mäklarhusets styrelse. Lena rekryterades till styrelsen från de egna leden och har sedan 2008 drivit Mäklarhuset i Åhus.

Mäklarhusets styrelse består nu av:

Olle Andersson, ordförande
Olle har lång erfarenhet från fastighetsmäklarbranschen och gedigen erfarenhet av styrelsearbete i flertalet olika företag och branscher. Idag är Olle verksam inom Mäklarhuset och styrelsemedlem i Kläppen Ski Resort och Handelsbanken i Borlänge.

Lars Stenberg, vice ordförande
Lars har gedigen erfarenhet av frivilliga fackhandelskedjor. Lars har tidigare arbetat med expansionen av MQ och varit styrelseordförande i Team Sportia.

Guy Wallster, ledamot
Guy var med och grundade det som idag är Mäklarhuset. Guy har en lång erfarenhet som mäklare, företagare och styrelsemedlem. Guy var mellan 2010 och 2013 styrelseordförande i Mäklarsamfundet, och har tidigare varit styrelseledamot i Hemnet.

Karsten Johansen, ledamot
Karsten har lång erfarenhet i branschen och har innan Mäklarhuset drivit flera kontor under varumärket Svensk Fastighetsförmedling.

Lena Fridlund Danielsson, nyinvald ledamot
Lena driver Mäklarhuset i Åhus sedan 2008. Innan Lena startade Mäklarhuset i Åhus drev hon eget säljbolag inom presentreklambranschen i 10 år. Lena har tidigare varit verksam i styrelsen i Kristianstads Nyföretagarcentrum.

Peeter Pûtsep, nyinvald ledamot
Peeter är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Peeter arbetade under 10 år som vd för Svensk Fastighetsförmedling och var under 10 år styrelsemedlem i Hemnet. Peeter har lång erfarenhet från ledande befattningar inom näringslivet, såväl i vd-roller som i styrelseuppdrag. Idag är Peeter bland annat verksam som styrelseordförande för försäkringsförmedlaren Säkra AB.