Matilda Adelborg, PR- och marknadskoordinator på Booli
Matilda Adelborg, PR- och marknadskoordinator på Booli

Bostadssajten Booli.se slog nytt besöksrekord under vecka 16. Hela 318 671 unika användare har den senaste veckan besökt sajten för att se slutpriser, söka efter bostäder till salu och värdera bostäder. Den senaste månaden har närmare en miljon unika användare besökt sajten.

– Troligtvis kommer intresset för bostäder och användandet av bostadssajter öka ännu mer nu under vår och försommar. Många köper och säljer under våren, säger Matilda Adelborg, PR- och marknadskoordinator på Booli.

Vi är precis i början av bostadsmarknadens högsäsong, vilket pekar på att antalet besökare kommer vara fortsatt högt.

– Vi har haft flera ovanliga objekt på vår Facebooksida den senaste tiden, vilket resulterat i extra många klick till sajten, fortsätter Matilda Adelborg.