Mäklarringen öppnar kontor på franska rivieran

french-riviera-85210_640Mäklarringen expanderar sin utlandsverksamhet och etablerar ett kontor på Franska rivieran. Idag äger ungefär 50 000 svenskar en bostad i Nice och prisnedgången de senaste åren lockar många svenskar att köpa en semesterbostad i Frankrike.

– Att köpa en bostad på Franska rivieran kan av många ses som en dyr investering med höga bostadspriser, men faktum är att man idag kan köpa en tvårumslägenhet i centrala Nice för runt 150 000 euro säger Michael Mati, försäljningschef på Mäklarringen.

– De senaste åren har vi haft en prisnedgång på bostadspriserna på Franska rivieran och det är köparens marknad som råder. Går man i köptankar så är det definitivt köpläge och då ska vi kunna hjälpa våra svenska och skandinaviska köpare att hitta rätt, avslutar Mati.