Foto: Svensk Fastighetsförmedling
Foto: Svensk Fastighetsförmedling

En idyllisk gård på Gotland med tillhörande flyglar lada och magasin är till salu. Den förra ägaren är Hollywoodstjärnan Max von Sydow. Och priset? Cirka tio miljoner i runda slängar. 

Gården är belägen i Fole och består av ett kalkstenshus på två plan samt två flyglar. På gårdstomten finns dessutom en lada och ett gårdsmagasin. Unikt för gården är den gamla ruinen som omgärdar poolen och spaområdet.

Max von Sydow tog över gården, som härstammar från 1900-talet, under 70-talet. Då var den nästintill förfallen men skådespelaren rustade upp och renoverade den. Han var noga med att behålla de tidstypiska detaljerna som kakelugnarna, spegeldörrarna och golvtiljorna.

Den totala tomtytan är på 17 963 kvadratmeter och utropspriset är på 9 950 000 kronor. Mer information hittas här.