Fredrik Eklund öppnar kontor i Göteborg

5 Aug. 2013 New York  USA Fredrik Eklund, kändismäklare Foto:Pontus Höök
Fredrik Eklund, kändismäklare
Foto:Pontus Höök

I fredags hölls det en invigningsfest hos mäklarfirman Eklund Stockholm New York för att fira det senaste tillskottet – ett kontor i Göteborg designat som ett på Manhattan. 

– New York kan kanske inte riktigt jämföras med andra platser på jorden. Men jag har ju en del av mitt hjärta hemma i Sverige. Potentialen i Göteborg känns rentav större än i Stockholm. Priserna ligger generellt lågt, nyproduktionen har betydligt mer att ge i form av att utvecklas till en attraktiv produkt till köparna/de boende. Det får inte bara bli en bostad, det måste vara något mer, säger Fredrik Eklund i en intervju med GP.

Vidare berättar han för tidningen att ambitionen är att sälja på fler orter längs kusten samt att märklarfirmans stora kontaktnät kommer att hjälpa det nya kontoret att komma upp bland de redan etablerade mäklarbyråerna i Göteborg.

– Några av mäklarna i Göteborg är jätteduktiga, det vet vi. De får komma förbi vårt fina kontor och ta en kopp kaffe. Samarbete är alltid den bästa vägen för bra affärer, för alla parter. Vårt kontor är dessutom utan tvekan det finaste mäklarkontoret i hela Sverige med underbara kollegor. Vi har designat det mer som kontoren brukar se ut på Manhattan än i Sverige. Göteborg ska bli roligare, det är ett löfte, säger Fredrik Eklund.