mdiynnwwmdawmdgwnjq3nnw5ngMånga använder sig av rekommendationer från vänner och bekanta för att ta reda på vad andra tyckt om en tjänst. Sedan Hittamäklare lanserade sitt rekommendationssystem har 1400 mäklare haft nytta av tjänsten. Här är mäklarna som vågar be majoriteten av sina kunder om betyg på sin egen prestation.

– Att skicka en förfrågan till alla sina tidigare säljare istället för att välja ut ett fåtal inger ett stort förtroende och ökar transparensen på marknaden. Det hjälper potentiella säljare att känna sig ännu tryggare med valet av mäklare eftersom allas omdöme lyfts in, inte bara de försäljningar som gått allra bäst. Det blir ytterligare ett kvitto på att mäklaren värdesätter alla sina kunder och gör sitt bästa i varje enskild affär, säger Sebastian Wickert, vd på Hittamäklare.

Vi har tagit fram en topplista på de mäklare som skickat en rekommendationsförfrågan till över 90 procent av sina säljare under det senaste halvåret. På första plats hittar vi Malin Jangeroth på Bjurfors som både toppar listan för antal tillfrågade säljare i landet och antalet besvarade rekommendationer i Helsingborgs kommun under perioden.

– Rekommendationer betyder allt för mitt personliga varumärke. De positiva kommentarerna gör mig framgångsrik och de negativa tar jag till mig för personlig utveckling. Det är därför det är betydande att få samtliga kunders feedback efter varje avslutad affär. Jag är såklart stolt över utmärkelsen, säger Malin Jangeroth, mäklare på Bjurfors i Helsingborg.

Placering Namn Mäklarbyrå
1 Malin Jangeroth Bjurfors
2 Artagan Keskin Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
3 Cecilia Heikkilä BOSTHLM
4 Julia Albinsson Bjurfors
5 Alexander Cezar Lundin Fastighetsbyrå
6 Ida Almgren Bjurfors
7 Per Nilsson Fastighetsbyrån
8 Amanda Palmquist Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
9 David Lundgren Lundin Fastighetsbyrå
10 Joacim Ernstsson Bjurfors