Zlatan2
Foto: Rightmove.co.uk

Efter att det blev klart att den svenska fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic skrev på för det engelska klubblaget Manchester United dröjde det inte länge förrän bilder på svenskens toppmoderna hus dök upp. Zlatan flyttar med sin fru och sina två barn till Cheshire, som ligger strax utanför Manchester. Huset är utrustat med sex sovrum, ett gym, en relaxavdelning samt en pool. Dessutom finns det ett dubbelgarage, så att Zlatan får plats med sina bilar som skeppas över till villan från Paris.

Eftersom att Zlatan till en början endast har skrivit ett ettårskontrakt med sin nya klubb har han valt att hyra huset. Månadshyran ligger enligt uppgifter på närmare 200 000 kronor i månaden, vilket ger en årsavgift på drygt två miljoner kronor.

Sedan tidigare äger fotbollsstjärnan fastigheter i Milano, New York, Miami samt i Stockholm. Familjen har även en villa på Resarö samt en fastighet på Östermalm som han köpte 2015 för 110 miljoner kronor.