fredrik2Fredrik Eklund är USA:s främste mäklare med kontor i både New York och Stockholm. Förra året kom han ut med boken ”The Sell”, som snabbt blev en bästsäljare och som i dag är översatt till tio språk. Boken handlar om hur du säljer din största tillgång, dig själv. Sedan 2012 skildras hans liv i tv genom ”Million Dollar Listing”.

– Hela livet spelar roll när du lyckas. Alla delar hänger ihop. Jag bestämde mig som sjuåring att bo i New York, lyckas och bli framgångsrik. Men jag väljer varje dag, att fortsätta vara det, att sätta nya mål. Att bli den bästa säljaren, maken, motivationen som jag kan vara. Jag möter motgångar ansikte mot ansikte och vänder dem till framgångar.

Nu får du samma möjligheter, under en eftermiddag som kommer att ruska om rejält, där vare sig jämförelse eller Jante får plats. Du får det däremot, sida vid sida med inspiration och insikter som ger dig verktygen att kunna göra nytt och annorlunda. Passa på att göra det framgångsrikt och insiktsfullt.

Välkommen!

 

Medverkande: Fredrik Eklund med gäst Luis D. Ortiz

Tid: 19 september kl. 14.00–17.00

Plats: Stockholm Waterfront

Biljetter: 835–2240 kronor inkl. moms och serviceavgift

Mer information och biljettköp:

www.exklusivfredrikeklund.se

 

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.