nh

Niclas Holmberg, uppvuxen i Nälsta i Vällingby är tillbaka där karriären som mäklare en gång startade, nu som franchisetagare på Svenska Mäklarhuset i Vällingby.

– Eftersom jag är uppvuxen här, kan jag varenda gata, hus, skola, och busshållplats. Därför känns det särskilt kul att vara tillbaka i området där allt en gång började. Många av mina kunder uppskattar att jag är så insatt i deras område och kan bostadsrättsföreningarna.

Svenska Mäklarhuset var den första mäklarkedjan som startade upp i Vällingby, 1991. Nu                       satsar Svenska Mäklarhuset på att stärka sina positioner i flera områden, bland annat i Kälvesta och i Hässelby Strand.

– Vi kommer att behöva rekrytera fler mäklare som kan vara med på vår expansion. Vi har redan rekryterat en ny mäklare som börjar i slutet av juni, och vi har behov av ett par till, säger Niclas Holmberg.

– Ett av våra kundvärden här på Svenska Mäklarhuset i Vällingby är att vi alltid ställer upp som rådgivare även till köparna, vilket är mycket uppskattat. För att vi ska kunna tillgodose våra kunder på bästa sätt så utbildar vi oss kontinuerligt.

Niclas är en av de yngsta franchisetagarna inom Svenska Mäklarhuset, men har varit aktiv mäklare sedan 2007.