booliGenom mindre reklam och modernare design, samt fler och större bilder i resultatlistan blir sajten lättare att navigera, skriver Booli i ett pressmeddelande.

En ny version av Booli.se har precis släppts. Tanken har varit att förbättra användarupplevelsen.

– Med den här uppdateringen lyfter vi fram viktiga funktioner och förenklar navigationen mellan olika delar av sidan. Ett exempel är värderingar som nu är enklare att hitta till, säger Emil Kaiser, affärsområdeschef för Booli.se.

Värderingar lanserades hösten 2015, och är ett steg i arbetet mot en bättre bostadsmarknad. Booli.se arbetar för en schysstare bostadsmarknad där öppen information vinner över taktiker och säljknep. 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.