hsbSöndagen den 12 juni är det dags för säljstart av HSBs senaste nyproduktionsprojekt i Jakobsberg, HSB brf Kvarnstugan. Huset får ett centralt läge i Jakobsberg, bara några minuters promenad till pendeltåg och bussar.

– Vi planerar för 85 lägenheter, med tonvikt på mindre tvåor men vi erbjuder också lägenheter i storlekarna 3-4 rum och kök säger Peter Lundmark, Affärsområdeschef Försäljning och Eftermarknad på HSB Bostad.

Samtliga lägenheter får öppna planlösningar med hög inredningsstandard. Lägenheterna kommer också att ha balkong eller uteplats i söderläge mot den grönskande gården som blir en naturlig samlingsplats för de boende.

– Det händer mycket i området just nu, brf Kvarnstugan är en viktig komponent i vår satsning på både bostäder och konstnedslag i Järfälla kommun och vi är mycket glada att kunna erbjuda våra medlemmar detta säger Håkan Berg, vd HSB Norra Stor-Stockholm.

Fakta HSB brf Kvarnstugan

Adress: Kvarnvägen
Antal: 85 stycken
Storlek: 2-5 rum och kök
Boyta: 41-94 kvm
Boendeform: Bostadsrättslägenhet i flerfamiljshus
Säljstart: 12 juni, 2016
Preliminär inflyttning: kvartal 3, 2018 – kvartal 1, 2019
Arkitekt: Rits Arkitekter