Foto: Marcus Söderberg/SkandiaMäklarna

Ett unikt boende har dykt upp på Hemnet. För den som är sugen på en tvårumsvåning i Norrköping finns möjligheten att vistas i en miljö som närmast påminner om Christian Bateman i filmen American Psychos hem, skriver Expressen.

Annonsen lovar Norrköpings häftigaste boende med välvda fönster med utsikt över strömmen och fyra meter i takhöjd. Solljuset lyser upp våningen under dagtid och när kvällen och natten vankas är utsikten över staden magnifik.

Liknelsen med American Psycho-huvudkaraktären Christian Batemans våning i New York är inte alls långt borta, menar Expressen. Dels figurerar en man med mörk kostym på bilderna i annonsen, dessutom skymtas en Batmanfigur – inte helt långsökt att förknippa med Bateman.

Boarean är på 106 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Badrummet i våningen är stort och innehåller både badkar och dusch. Dessutom finns det en tvättstuga och en walk in closet.

För dem som bor i huset finns även tillgång till bastu med relaxavdelning, gym, övernattningslägenhet, stor samlingslokal, två gemensamma takterasser samt en innergård med ljusbrunnar.