Svenska Mäklarhuset rekryterar till huvudkontoret med målet att förstärka företagets position i branschen.

Elisabeth-SF-frilagdElisabeth Fogelström kommer närmast från Svensk Fastighetsförmedling, där hon arbetat som HR-chef och efter elva år i företaget valt att gå vidare till Svenska Mäklarhuset som HR- och rekryteringschef.

 

 

 

Webb_6919

 

Per-Anders Henrell lämnade i mitten av februari sin tjänst som marknadsansvarig på Mäklarsamfundet och tillträdde rollen som Svenska Mäklarhusets Försäljningschef tidigare i våras. 

 

 

Webb_9204

Andreas Mühlich som närmast kommer från SkandiaMäklarna där han arbetat som marknadschef i åtta år, kliver in i rollen som marknadschef.

Tillsammans hoppas de rutinerade branschprofilerna kunna driva Svenska Mäklarhuset mot nya framgångar genom sina kunskaper och erfarenheter om mäklarbranschen.

Svenska Mäklarhuset som startades 1990 av Niclas Spång och Lars Björkstrand har idag 130 medarbetare och 26 kontor i Stockholms och Uppsala län.

Svenska Mäklarhuset förmedlar årligen cirka 3 000 bostäder och därtill även cirka 1 500 nyproducerade bostäder via Svensk Nyproduktion.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.