upI slutet av maj är det dags för säljstart av ett nytt nyproduktionsprojekt i Uppsala, Story 5-6-7, beläget på de tre översta våningarna i ett flervåningshus. Det arkitektritade huset erbjuder stora balkonger, smarta smålägenheter, rymliga loftlägenheter med fantastisk rymd och upp till sex meter i takhöjd.

Med lägenheternas unika läge får de boende en hänförande utsikt över Uppsala. Högt upp finns en gemensam takterrass med grill med utsikt över takåsar och lummiga bostadskvarter som ger möjlighet till avkopplande samvaro och urban odling.

– Vi tror att det finns ett mycket stort tryck på sådana här lite speciella lägenheter, säger Karin Engsner på Riksmäklaren, som fått i uppdrag från Svenska Stadsbyggen att förmedla lägenheterna.

Många lägenheter utformas i etage med loft, takfönster och öppna planlösningar som ger en härlig rymd och upp till sex meter i takhöjd. Alla mindre lägenheter har stora glasade partier för extra ljusinsläpp.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.