lotta2Lotta Lundgren, känd från tv, gästspelar hos hustillverkaren Trivselhus i nya samarbetet: C/O TRIVSELHUS. Ambitionen är att förnya husvisningarna.

– Vi vill ge besökarna en möjlighet att känna hur det är att bo i våra hus, utan blå plasttossor på fötterna, berättar designchef Jessica Nilsson.

Alla som gått på husvisning kan nog känna igen sig i att det är opersonliga tillställningar – trots att ett husköp är väldigt personligt. Det har Trivselhus tagit fasta på när de utvecklat konceptet c/o Trivselhus. Här är det upplevelsen av huset som står i centrum. Besökarna får möjlighet att laga mat i köket, mingla med sina vänner, eller kanske till och med köra en tvätt – istället för att gå från rum till rum i obekväma plasttossor.

– Det är ett stort beslut att bygga hus och att välja vilket företag man vill bygga det tillsammans med. Det här är vårt sätt att visa vår syn på kvalitet och fingertoppskänsla. Det ska kännas familjärt och varmt, säger Jessica Nilsson.

Söndagen den 15 maj bjuder Lotta Lundgren på en annorlunda visning i Nacka. Lotta är kocken, matskribenten och tv-personligheten som slog igenom med tv-serierna Landet brunsås och Historieätarna, men blivit lika omtalad för sina böcker och senast för julkalendern i SVT.

– Alla har kanske inte Lotta Lundgren i köket varje helg, men alla våra kunder kommer att leva i och använda sina kök. Nu ger vi dem en möjlighet att prova på huset i verkligheten, säger Trivselhus designchef Jessica Nilsson.

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Korsberga på det småländska höglandet. Och visningshuset är en tvåplansvilla med modernt uttryck belägen på en tomt med sjöutsikt i Nacka.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.