jenny ingelSedan starten 1978 har Industrifakta erbjudit strategiskt beslutsunderlag till bygg-, installations- och fastighetssektorn i Norden. MäklarVärlden brukar rapportera när Industrifakta kommer med till exempel faktainsamlingar, marknadsutvärderingar av planerade byggprojekt och statliga utredningar inom byggsektorn.

Nu kan vi också berätta att Industrifaktas verksamhet växer och för att möta behovet anställs Jenny Ingelström som marknadsanalytiker. Jenny Ingelström kommer närmast ifrån banksektorn, i vilken hon har varit verksam i två år, och kommer på Industrifakta arbeta främst med statistik och analys. 2014 tog hon sin masterexamen i nationalekonomi vid Lunds Universitet med fördjupning inom mikro- och makroekonomi som toppstudent.

– Det känns det oerhört spännande att ingå i Industrifaktas kompetenta team och arbeta med konjunkturbevakning och marknadsanalyser inom byggbranschen eftersom det är en sådan fundamental del av vårt samhälle, säger Jenny Ingelström, nytillträdd marknadsanalytiker.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.