Prinsess
Foto: Ewa-Marie Rundquist

Stjärnmäklaren och tv-stjärnan Fredrik Eklund ska hjälpa prinsessan Madeleine att sälja sin mångmiljonvåning i New York. I våningen ingår gym, vinkällare och butler dygnet runt, skriver Expressen.

Prinsessan vill inte längre har kvar sin mångmiljonvåning. Hon och Chris O´Neill har aldrig bott i våningen. Senast de bodde permanent på Manhattan i New York huserade de i samma hus men i en större våning som de hyrde i andra hand, rapporterar tidningen. 

Expressen skriver också att prinsessans vännina Tin-Tin Rosén af Burén har ordnat så att stjärnmäklaren och tv-stjärnan från realityserien ”Million dollar listing” Fredrik Eklund hjälper henne med försäljningen.

I annonsen som ligger ute på Fredrik Eklunds webbsida beskrivs det luxuösa boendet på Manhattan:

”Detta fantastiska hem ger en gång i livet möjlighet att få uppleva lyx på Upper East Side. Inte bara en femstjärnig lägenhet – utan även en femstjärnig byggnad.”

Prislappen för denna lägenhet, med två rum och kök, ligger på 17,5 miljoner kronor. Då ingår bland annat en reception som är bemannad dygnet runt, gym och vinkällare. Och varför inte ett kök och badrum i vit marmor.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.