svensk nyTvå erfarna mäklare tar över som nya franchisetagare i Nyköping, Emma Winblad von Walter tio år som mäklare och Thomas Nilsson, 16 år i kedjan. En väl inarbetad marknad som Johan Isoz nu lämnar över efter 17 år till de två kollegorna.

Nio anställda finns idag på kontoret som ligger centralt i Nyköping. Både Emma och Thomas har arbetat som mäklare i Nyköping och Oxelösund under många år och kan området i detalj. De vet precis vad kunderna som letar bostad är ute efter och efterfrågan på bostäder är stor.

– Trots att efterfrågan är stor ser vi att fler och fler av våra kunder använder sig av en tjänst vi har som heter läge +, en förhandsvisning för att man som säljare ska kunna känna av marknaden innan man bestämmer sig för att lägga ut bostaden till försäljning, säger Emma Winblad von Walter, fastighetsmäklare och ny franchisetagare i Nyköping. Det är klokt anser Emma, det gör att man får bästa möjliga start på sin försäljning.

Under åren som gått har de fått förtroendet att förmedla ett stort antal bostäder i regionen, något som de gjort med bravur. I april fick Svensk Fastighetsförmedling utmärkelsen bäst på service i Sverige när Service Score mäter hur svenska konsumenter upplever kundbemötande och service.

– Den här utmärkelsen är ett kvitto på att vi arbetar med rätt fokus. En nöjd kund, både säljare och köpare är det vi alltid strävar efter. Man ska känna att man gjort sitt livs affär när man anlitar oss, säger Thomas Nilsson, Fastighetsmäklare och ny franchisetagare i Nyköping

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.