rekordUnder föregående vecka slog Booli.se nytt besöksrekord. Över 300 000 besökare i veckan har besökt sajten för att framför allt söka efter bostäder till salu, se slutpriser och värdera bostäder. Närmare en miljon unika besökare har varit inne på sajten under de senaste 30 dagarna.

– Jag tror att intresset för bostäder kommer öka ännu mer nu under vår och försommar. Många vill flytta den här tiden på året, säger Josephine Linghammar, marknadsansvarig på Booli.

Vi är precis i mitten av bostadsmarknadens högsäsong, vilket pekar på att antalet besökare kommer vara fortsatt högt. Enligt statistik från tidigare år kommer utbudet vara fortsatt högt fram till vecka 21, då bostadsmarknaden tar sommarlov.

– Vi har haft flera spektakulära objekt på vår facebooksida den senaste tiden, vilket gjort att många sökt sig till oss av ren nyfikenhet, säger Josephine Linghammar. 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.