liveNyligen genomförde Fastighetsbyrån en livesänd bostadsvisning från Åre via appen Periscope som sågs av drygt 1 300 personer. Nu tas konceptet vidare till Spanien och genomförs via Facebook live för att bli tillgängligt för ännu fler. Den 1 maj livevisas en exklusiv lägenhet ovanför San Pedro utanför Marbella.

– Sändningen från Åre fungerade väldigt bra och gav mersmak. Vi nådde ett stort antal spekulanter och det blev en bra interaktion genom frågor och kommentarer i realtid. Livesändningar är bra för att ge spekulanter en bra och oredigerad bild av en bostad, framförallt om de befinner sig på en annan ort och inte kan gå på en fysisk visning. Det är ju även högst relevant i Spanien där vi också har verksamhet. Och med Facebook live sänker vi tröskeln att titta ytterligare, säger Johan Vesterberg, presschef på Fastighetsbyrån.

Se livesändningen på Facebook:

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.