landgrenMäklarbyrån Landgren breddar sin verksamhet och satsar nu på försäljning av kommersiella fastigheter. Vid sidan av förmedlingen av villor, bostadsrätter och nyproduktion i sydvästra Skåne erbjuder nu Landgren sina tjänster även till fastighetsägare i samma region.

Nicklas Björklund, fastighetsmäklare och partner i Landgren, som är ansvarig för satsningen berättar:

– Vi har en stark lokal förankring och kännedom som verkligen är en styrka när man gör fastighetsaffärer. Vi har framgångsrikt sammanfört köpare och säljare på fastighetsmarknaden i mer än 15 år, och på detta sätt har vi fått ett gott rykte i branschen hos exempelvis banker, advokatfirmor och begravningsbyråer.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.