landgrenMäklarbyrån Landgren breddar sin verksamhet och satsar nu på försäljning av kommersiella fastigheter. Vid sidan av förmedlingen av villor, bostadsrätter och nyproduktion i sydvästra Skåne erbjuder nu Landgren sina tjänster även till fastighetsägare i samma region.

Nicklas Björklund, fastighetsmäklare och partner i Landgren, som är ansvarig för satsningen berättar:

– Vi har en stark lokal förankring och kännedom som verkligen är en styrka när man gör fastighetsaffärer. Vi har framgångsrikt sammanfört köpare och säljare på fastighetsmarknaden i mer än 15 år, och på detta sätt har vi fått ett gott rykte i branschen hos exempelvis banker, advokatfirmor och begravningsbyråer.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.