fredrikeklundfb-980x551Stjärnmäklaren Fredrik Eklund berättar på Instagram att han och maken har köpt en lyxvilla i Connecticut. Han beskriver den nyinköpta kåken som sitt drömhus, komplett med egen bioanläggning, vinkällare och en damm full med fisk. Huset ligger i Roxbuy, Connecticut och har en tomt på imponerade 32 000 kvadratmeter – gott om plats för parets hundar att busa omkring på.

– Ända sedan jag var en liten pojke har jag drömt om detta – och bara 90 minuter från Manhattan, skriver Fredrik Eklund.

Här finns också fyra sovrum, fyra badrum, och en infinitypool.

– Jag fick faktiskt tårar i ögonen första gången jag klev in i master suite… Jag kan nästan inte beskriva det. Det betyder så mycket för mig för jag har jobbat så hårt, och jag känner mig tacksam och glad i dag för att den här drömmen blir sann.

Hur mycket kalaset kostade har ännu inte avslöjats – men utgångspriset var på 30 miljoner kronor hos mäklarfirman Klemm Real Estate, skriver myhome.aftonbladet.se. Fredrik Eklund är känd bland annat från tv-programmmet ”Million Dollar Listing”, och har många av Hollywoods stora stjärnor som sina klienter. 

Tidningen Luxury Listings har bilder inifrån huset, för dig som är nyfiken på att kika in.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.